maanantai 18. huhtikuuta 2016

Hymyilyttää

Viime viikko oli pitkä, mutta nautin sen mukavista askareista. Tein varmaan yli kymmenen ylityötuntia auttaessani järjestämään host-perheessäni syntymäpäiväjuhlia, joiden kotona leivotut tarjoilut olivat pääosin minun tekemiäni. Nukuin myös aivan liian vähän, mutta jotenkin siitä huolimatta oloni oli koko viikon tosi kupliva. Myös parit itkut ja puklitkin sain viikolla päälleni, mutta sehän kuuluu vain asiaan.


Itselleni viime viikko silti oli todella positiivinen sen pituudesta huolimatta. Kerrankin todella tuntui, että oli hyödyksi jossain. Leipomishetket olivat ihanan rentouttavia, vaikka vähän kiirekin oli. Itse juhlissa sain paljon kehuja leipomuksistani, joihin tällaisella tavanomaisella suomalaisella meni luu kurkkuun, kun olisi pitänyt small talkia puhua. Kehut kuitenkin tuntuivat hyvältä ja illalla juhlien jälkeen poskissa tuntuivat hymy ja jaloissa koko päivän seisomiset. Silti hymyilemistä en voinut lopettaa.
Viikkoon mahtui myös monet kuvaushetket host-perheen kanssa. Kävimme yhtenä päivänä Farmleigh-puistoalueella, missä postauksen kuvat ovat otettu. Siellä oli ihanan rauhallinen tunnelma ja kukat säteilivät värikkyydessään.



Nyt, maanataina univelat kyllä vähän painavat, mutta onneksi tänään on vain pari tuntia töitä. Silti voin hyvillä mielillä muistella ahkeraa viime viikkoa!

Ja loppuun vielä kuvaa koristelemastani syntymäpäiväkakusta, jossa esiintyy Pipsa Possu (täällä paremmin Peppana tunnettu). Koristeluihin meni kolmisen tuntia, mutta kyllä se oli sen arvoista.

Inkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti