lauantai 3. lokakuuta 2015

Hyvä näin

Ensimmäinen kokonainen viikko au pairina toimisen ja muuten vain täällä olemisen osalta alkaa kohta olla takana päin.
Tällä hetkellä olo on hieman tukkoinen ja flunssainen, mutta yllättävän hyvin olen omilla vitamiinikeinoilla saanut sen pysymään maltillisena. Tauti iski eilen, joten tänään olen kirjaimellisesti maannut päivän sängyssä.

Vaikka tänään en uusiin paikkoihin päässytkään tutustumaan, on minulla ollut silti todella mukava viikko.
Olen tavannut uusia ihmisiä, kierrellyt ja kaarrellut lähiseudun katuja, todennut olevani todella huono silittämään...

Viikon kohokohta oli kuitenkin se, että näin keskiviikkona suomalaista lukiokaveriani Dublinin keskustassa. Käveltiin katuja pitkin jutustellen niitä näitä, vieraillen musiikkiliikkeessä ja syöden oikein maistuvaa perusruokaa pubeissa. Kävimme myös teellä/kahvilla Temple Barin alueella Joy of Chássa, jonka bongasin tänään netistä yhdeltä listalta, johon oli listattu Dublinin parhaita teepaikkoja. Siellä oli paljon eri teemakuja ja isoja kakkupaloja.
Yritimme metsästää myös trad. irkkumusiikkia, mutta olimme liian aikaisin liikkeellä, joten tyydyimme kuuntelemaan miestä, joka soitti kitaran säestämänä tuttuja kappaleita.


Kaikki on täällä edelleenkin mukavasti. Säät ovat olleet niin kauniita auringonlaskuineen ja vaaleanpunaisine pilvineen. Kyllä niitä harmaampiakin päiviä on ollut, mutta tällä viikolla ei ole satanut vielä kertaakaan.

See you soon!

Inkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti