lauantai 5. maaliskuuta 2016

Silmiin

Viime päivinä olen flunssasta huolimatta fiilistettlyt maaliskuun alkua. Olen myös silmään on pistänyt hieman itseäni huvittaviakin juttuja.


Ensinnäkin eilis-aamulla heräillessäni viikon viimeiseen työpäivään oli ilmeeni ikkunasta ulos katsoessani hieman pettyneen huvittunut. Siellä nimittäin oli lunta. Ulkona autot nököttivät melkein viiden sentin lumikerroksen jälkeen. Lapsethan tietysti olivat innoissaan kaduilla ja koulun pihalla, mutta täytyy myöntää tämän au pairin hymy kyllä hieman hyytyi räntäsateessa rämpiessä. Vaikka talvella sekä lumella on iso paikka sydämessäni niin silti.. Itselleni tämä oli kyllä todella huvittava pettymys, koska ollaan Irlannissa ja vielä on maaliskuu.



Tänään aamulla reippailin salille ennen ovien avaamista. Siellä minä sitten seisoskelin iältään keskimäärin +50 olevien henkilöiden kanssa. Edellis-iltana olin salilla ehkä iältään keskimäärin 20-30 vuotiaiden kanssa. Eli tämän pointtina oli hauska huomata tämä ikäjakauma.



Viime viikon lauantain vietin flunssapotilaana, mutta sunnuntaina oli pakko päästä hengittämään raikasta ilmaan. Suuntasin keskustaan joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina järjestettävälle kirpputorille Newmarket 12. Sää oli kaunis ja kun poikkesin sivutielle pois päätieltä, siinä oli jotain niin taianomaista. Se sivukadun hiljaisuus ja jostain kaukaa kuuluva kirkon kellojen ääni sai minut niin ajattomaan tilaan.


Tuossa viime viikon aistinuksia. Kuvat otin viime viikolla arkipäivänä, kun sain yhden päivän kokonaan vapaaksi. Suuntasin lempi ilmaismuseoon Dublinissa taiteeseen ja historiaan liittyvään Decorative Art & History-museoon sekä Dublinin National Botanic Gardeniin.
Ensi viikkoa odotan jo innolla, koska edessäni olisi pikkuloma.

Toivottavasti kaikki on kaikilla hyvin!

Inkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti