tiistai 17. toukokuuta 2016

Vesiputous - Ring of Kerry

Viikko sitten vanhempani olivat vierailulla luonani täällä Irlannissa. Heidän täällä ollessa tuli kyllä nähtyä kaikenlaista hienoa ja niistä riittää postattavaa moneen muuhunkin postaukseen.

Ensimmäisenä kuitenkin ajattelin esitellä yhden matkan pääkohdista. Suuntasimme Etelä-Irlantiin Corkin kaupunkiin pariksi yöksi ja sieltä käsin teimme valmismatkapäiväreissun Ring of Kerryyn. Tämä kyseinen Ring of Kerry on noin 180 kilometrin pituinen lenkki lounains-Irlannissa, jonka varrelta näkyy merta, vuoria kuin suloisia pikkukyliä. Vaikka päivä bussissa istuen olikin aika pitkä, niin oli kyllä sen verran hienoa seutua, että voin suositella. Tälläkin kertaa kuskilla riitti kerrottavaa alueelta. Pysähdyimme matkan varrella muun muassa Irlannin ensimmäisessä turistikaupungissa Killarneyssä, halukkaat saivat juoda Irish coffeet The Red Fox Inn:issä, jossa muun muassa Julia Roberts ja Tom Cruise ovat nauttineet omat kahvinsa ja ihaltiin horisontiin, jonka seuraava ranta olisi Yhdysvalloissa.
Itselleni kuitenkin matkan kohokohdat olivat Killarneyn kansallispuistossa olleet järville laskeva Ladies View sekä Torcin vesiputous. Minulla muutenkin oli Irlannin must see- listalla nähdä vesiputous ja näin se kävi helposti.













Upeat maisemat hyvässä seurassa. Voin luvata, että tällä viikolla tulee postauksia sitten ihan urakalla, Joten pysykäähän kuulolla.

Inkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti